Hoteluri Baia Mare

Cauta in: nume   adresa  

Cauta un hotel in apropiere de
sortare:
Ultimele rezervari
Alte orase:Hoteluri Baia Mare Hotel Rivulus Baia Mare

tel. rezervari: 0372 372 346
Str. Culturii nr. 3, Baia Mare   vezi pe harta
Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus
Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus Hotel Rivulus
Harta

Hotel Rivulus Baia Mare este situat in imediata vecinatate a centrului istoric si comercial al municipiului.

Hotelul Rivulus ofera un acces rapid catre toate locatiile politice economice si culturale ale orasului. Lucrarile de modernizare ale hotelului s-au incheiat in martie 2005, hotelul asigurand de la aceasta data toate facilitatile moderne necesare turismului de afaceri.

Hotel Rivulus Baia Mare - Cazare

Hotel Rivulus Baia Mare dispune de 60 de camere (114 locuri): 36 de camere duble, 18 camere matrimoniale si 6 camere single.

Camerele sunt dotate cu telefon international, tv color si cablu tv si au baie proprie (cabina de dus si toaleta). Accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice.

Hotel Rivulus Baia Mare - Dotari, facilitati & servicii

  • Restaurant cu 80 de locuri
  • Bar cu 70 de locuri
  • Pizzerie cu 30 de locuri
  • Gelaterie si Snack Bar Non Stop cu 30 de locuri
  • Sala de Conferinta cu 50 de locuri
  • Sala de Sedinta cu 8 locuri
  • Gratuit - rezervari la cerere la companii de transport aerian si de cale ferata, trezire prin telefon.
  • Contra Cost - sala de conferinte; camera de protocol (facilitate pentru intilnire de afaceri sau pentru primire de oaspeti); internet; aer conditionat; room service; spalatorie si calcatorie; telefon si fax international; xerox; inchirieri de autoturisme; organizare de banchete, mese festive, nunti, botezuri si alte evenimente mondene.
  • Rent-a-car - Complexul are incheiata o conventie cu o firma de inchirieri autoturisme, oferta care include atat inchirierea de autoturisme cat si cea de punere la dispozitie a unui sofer sau al altor diferite facilitati.

Hotel Rivulus Baia Mare - Sala de conferinte

Sala de conferinta este echipata cu suportul logistic necesar pentru organizarea oricarui tip de eveniment, beneficiaza si de un minibar propriu, astfel exista si posibilitatea asigurarii unui coffee-break sau chiar al unor cocktail-uri.

Hoteluri Baia Mare din categoria Hotel Baia Mare 3*
Hotel Mara     Hotel Rivulus     Best Western Eurohotel     Hotel Magus    
Noi platim impozitele in Romania.
© copyright 2009-2020
Rezervarile efectuate - online sau offline - sunt transmise si gestionate de tourneo.ro.